Къде изчезна Мон Дьо? Този въпрос си задават приятелите на

...
Къде изчезна Мон Дьо? Този въпрос си задават приятелите на
Коментари Харесай

Мон Дьо изчезна

Къде изчезна Мон Дьо? Този въпрос си задават приятелите на дебеланкото в обществената мрежа, където светският хроникьор се самоизтри. Не е ясна каква е повода, само че от дни другояче супер дейния в мрежата водещ е с деактивиран профил във Facebook. Към момента, единствено Инстаграм страницата му работи, само че там не е разгласил пост от преди седмица, видя HotNews.

Ко-водещият на "Неделята на Нова ", последно се появи на екран с изявление с неособено прочут сладкар - Веселин Янков, само че с над 20 години стаж, а от устата на водещия, звучеше като че ли прави изявление с Папата. Със събеседника му стояха един до различен, което направи неприятно усещане на феновете, имайки поради пандемията и това, че всички тв продукции съблюдават и заявяват наложителната отдалеченост сред събеседници, водещи и кореспонденти. След като журналиста и госта му разискваха по какъв начин се вършат сладки макар рецесията, ден по-късно Мариян Станков, както са същинските му имена, напряко се изпари от обществената среда в интернет пространството.

View this post on Instagram
A post shared by Мон Дьо/Mon Dieux (@mondieuxbg) on Mar 30, 2020 at 1:09am PDT

В средите разясняват, че най-вероятно Мон Дьо се е деактивирал, с цел да си спести всевъзможните бълвания на лайфове и постове, отдадени на ковид и изолацията по света и у нас. "Нищо чудно да е сърдит на остарели сътрудници, които и все още са му гневни, че съумя да се трансформира в любим на управлението на Нова телевизия. В момента Мон Дьо е на безспорна респект, поради сполучливите си изявленията с известни персони, само че остарялата армия, която работи в медията от преди 20 години, не може да одобри провлачещо говорещия сладкодумник.

Неотдавна и генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков излезе "в отпуск " от обществената мрежа. Той обаче побърза да се завърне и да продължи дейното си духовитост като коментатор по редица тематики. Тогава някои го упрекнаха, че се е взел за огромна тв звезда и се самоизключва, с цел да се прави на забавен. Дали казусът е подобен и с Мон Дьо? Ще стане ясно, в случай че хроникьорът се завърне и даде пояснение какво се е случило, с цел да изчезне по този начин ненадейно и без предупреждение.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР