Къде е беглецът Груевски?: Последна версия - все още се

...
Къде е беглецът Груевски?: Последна версия - все още се
Коментари Харесай

Къде е беглецът Груевски?: Последна версия - все още се крие в Албания

Къде е беглецът Груевски?: Последна версия - към момента се крие в Албания
Информацииите за това къде е някогашният министър председател Никола Груевски и по какъв начин е избягал от македонските управляващи, с цел да не лежи по делото "Танк", се сменят от секунда на секунда.

Никола Груевски към момента не е напуснал територията на Албания. Това настояват за ТВ 24 известни източници в Тирана. Според тези източници е напълно несъмнено, че Груевски ще избяга от Албания по море довечера, евентуално в посока Гърция.

Спрягани са три маршрута, през които Груевски ще премине - през Валона, през Саранда или през по-малко приморско градче. Последната известна дестинация се чака да бъде Турция, където също ще дойде по море. Източниците настояват, че от събота Груевски е подслонен в малко погранично село, с цялостна логистика, която му разрешава да бъде добре прикрит, написа Плусинфо.

Албания към този момент удостовери, че Груевски е обитавал в страната, само че съгласно полицията й той е прекосил границата й на 11 ноември и се е отправил към Черна гора.

От там публично обявиха, че Груевски е бил в Черна гора, само че към този момент не е там, без да дават спомагателни детайлности. Остава неразбираемо по какъв начин в тези две държави-членки на НАТО Груевски е прекосявал границите без годен паспорт. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР