Къде дремаха ръководните органи, които сега се тюхкат, и три-четири

...
Къде дремаха ръководните органи, които сега се тюхкат, и три-четири
Коментари Харесай

Директор на театър: Къде дремаха ръководните органи, които сега се тюхкат?

Къде дремаха управителните органи, които в този момент се тюхкат, и три-четири месеца не се приготвиха за това, което се случва сега?! На море ли бяха, какво вършиха... Министерството на културата и Съюзът на артистите в България трябваше да помислят да поемат разноските за тестването на актьорите. В тази система сме не повече от 5000 души.
Това съобщи в ефира на Българското национално радио Владимир Люцканов, шеф на Младежкия спектакъл “Николай Бинев” в София.

Той съобщи, че връзките сред културното министерство и театрите в страната са изцяло скъсани, а за една година се е срещал един път и то онлайн с Боил Банов.

“Разговорите нормално не раждат страхотни на практика хрумвания, само че е нужно да си приказваме, да обменяме опит, да споделяме кой какво мисли, да разберем каква е тактиката на Министерството на културата, а не да я научаваме от малкия екран... Изкуството спектакъл не се прави единствено тъй като актьорите вземат заплати, а се прави, тъй като едни хора имат потребност от другарство, от заедност”, покочи още Люцканов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР