Къде да почиваме, колко пари да похарчим, какви снимки да

...
Къде да почиваме, колко пари да похарчим, какви снимки да
Коментари Харесай

Ето за какво най-често се карат двойките по време на отпуск

Къде да почиваме, какъв брой пари да похарчим, какви фотоси да качим в обществените мрежи - това са тематики, които стават причина за спор сред съпрузите преди и по време на отпуската, оповестиха от „ Travel and Leisure ”.
Международната консултантска компания е интервюирала 1070 души и е открила, че най-често споровете сред съпрузи по време на отмора се дължат на работата . Така 54% от респондентите оповестяват, че са влезнали в спор с половинката си заради обстоятелството, че някой от тях е отделял прекалено много време за бизнес по време на отпуската, предава БГНЕС.
Проучването е посочило, че съвсем половината от респондентите отделят време за работата си по няколко пъти дневно, до момента в който са на отмора. Никой от респондентите не е удостоверил, че е изцяло изключен от работата си до момента в който е във почивка.
Повече от 95% от интервюираните възнамеряват да вземат отмора от най-малко една седмица, само че съвсем две трети признават, че от време на време им се постанова да съкратят почивните дни заради публични отговорности.
Близо половината (47%) от тези, които са били принудени да се занимават със служебни каузи по време на ваканционния интервал, са споделили, че е трябвало да вземат решение незабавни въпроси. И единствено 19% оповестяват, че просто обичат да работят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР