Кадърът на школата на Локомотив Ияд Хамуд попадна в изключително

...
Кадърът на школата на Локомотив Ияд Хамуд попадна в изключително
Коментари Харесай

Момче от Локо в сред най-големите таланти в света

Кадърът на школата на Локомотив Ияд Хамуд попадна в извънредно влиятелна ранглиста. Той бе включен селекцията на британския вестник " Guardian " за 60-те най-големи гении, родени през 2001 година. Супер забавен и индикативен за трагичното положение на футбола ни е фактът, че състезаващият се за Шефилд Уензди нападател не е викан в националния тим за разлика от много ментета с татковци с дебели портфейли.

Всяка година Guardian прави сходна ранглиста на 17-годишните и по този метод показва някои от бъдещите огромни звезди на футбола. Анализаторите в този момент са обърнали внимание на откритието на Едуард Ераносян.

Ето и какво пишат за футболиста на Шефийлд Уензди:

Хамуд прикова вниманието за първи път през 2016, когато на възраст от 15 години и 4 месеца се трансформира във втория най-млад футболист в българското елитно състезание.

Роден от ливански татко и българска майка, той направи асистенция в дебюта си за Локомотив Пловдив в дербито против Ботев.

Преди да се причисли към академията на Шефийлд Уензди през 2017, Хамуд изкара пробни интервали в Арсенал и Стоук Сити. Скорост и мощ са две от основните му оръжия. Обожава Лионел Меси и един път сподели, че татко му, почитател на Манчестър Юнайтед, е повода да се влюби във футбола.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР