Кадър YoutubeОтиде си Оскър Бентън. Тъжната вест предаде холандският сайт

...
Кадър YoutubeОтиде си Оскър Бентън. Тъжната вест предаде холандският сайт
Коментари Харесай

Напусна ни Оскар Бентън

Кадър Youtube

Отиде си Оскър Бентън. Тъжната новина съобщи холандският уебсайт www.nhnieuws.nl., представен от

Точно преди година Бентън бе в тежко положение след претърпяна по неотложност интервенция на гърдата.

 
Оскар Бентън бе в дълга кома след случай през 2010 година, тъкмо когато се бе завърнал към кариерата си след дълго неявяване от сцената. Мина интервал на битка за живот и когато бе оповестено, че той повече не може да концертира, пее и записва, най-неочаквано той се завърна.

И го направи грандиозно, с нов жанр и зареден с оптимизъм. Оттогава датира и съдействието му с групата Johnny Feel Good, като един от китаристите - Джони Лапорте е и създател на новите му песни. Заедно концертират в цяла Холандия, Франция, Румъния и Турция.

Холандецът Оскар Бентън (рожденото му име е Фердинанд ван Еис) става прочут с групата си Оскар Бентън Блус Бенд, която основава през 1967 година. Издава 3 албума с нея като международен шлагер става песента му The Bensonhurst Blues. Тя е и саундтрак на два кино лентата - Pour La Peau D’un Flic с Ален Делон през 1979-а и La Buche през 1999 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР