Кадър: Youtube/Entrapment movieЧаст от праха на легендарния актьор Шон Конъри,

...
Кадър: Youtube/Entrapment movieЧаст от праха на легендарния актьор Шон Конъри,
Коментари Харесай

Разпръскват праха на Шон Конъри в родината му

Кадър: Youtube/Entrapment movie

Част от праха на именития артист Шон Конъри, ще бъде разпилян в родната му Шотландия, с което актьорът ще се " завърне " вкъщи, написа сп. " Пийпъл ".

Конъри, прочул се ролята на първия екран Джеймс Бонд, умря в съня си на 90-годишна възраст на 31 октомври в дома си на Бахамите. До него в последните мигове беше брачната половинка му Мишелин Рокбрюн, която след това разкри, че именитият шотландски артист от няколко години е страдал от деменция.

Сега вдовицата споделя, че съгласно последната воля на Шон Конъри част от праха му ще бъде разпилян в родната му Шотлания, а останалата - на Бахамите.

" Той искаше прахът му да бъде разпилян на Бахамите и също в родината му ", споделя 91-годишната вдовица.

Мишелин Рокбрюн добавя, че това ще се случи, когато е допустимо и безвредно да се пътува още веднъж предвид на ограничаващите ограничения поради коронавирусната пандемия.

" Искаме и се надяваме да организираме и възпоменателна работа в Шотландия, само че не можем да кажем по кое време тъкмо ще имаме тази опция ", споделя тя.

Рокбрюн разкрива също, че Шон Конъри ще бъде кремиран на частна работа на Карибския остров и прахът му ще бъде съхранен, до момента в който се отвори опция за пътешестване до Шотландия.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР