Кадър Виждам те КАТ - Варна, Николай ХристовДва часа и

...
Кадър Виждам те КАТ - Варна, Николай ХристовДва часа и
Коментари Харесай

Над два часа полицаи и психолог преговаряха със самоубиеца на Аспаруховия мост във Варна

Кадър Виждам те КАТ - Варна, Николай Христов

Два часа и половина варненски служители на реда, пожарникари и психолог се бориха за живота на млад мъж, решил да се самоубие като скочи от Аспарухов мост във Варна, научи Varna24.bg.

``
реклама

Драматичната история е от 27 септември, когато мъж стопира да зареди автомобила си на бензиностанция " Лукойл " в посока Аспарухов мост, само че когато заплаща за горивото оставя записка, на която написа, че човек се кани да се хвърли от моста, без да обясни, че в действителност засяга себе си.

Служителите на бензиностанцията подават сигнал в полицията. Оттам оповестиха за медията ни, че сигналът е получен в 20.10 часа в петък вечер. Незабавно са подхванати всички ограничения, като на място е изпратен екип от огнеборци, полицейски екипи и психолог.

В продължение на два часа и половина органите на реда водят договаряния с 34-годишният мъж, който стои изправен на перилата на моста. За благополучие съумяват да го убедят да слезе оттова и в 22.40 часа кандидат-самоубиецът е свален от перилата на моста и отведен със длъжностен автомобил до профилирано лечебно заведение.

Очевидно е, че мъжът е имал потребност от помощ и се е колебаел в решението си. Към момента не са известни претекстовете и събитията, предизвикали трагичното решение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР