Кадър Варна ДишаПротест срещу застрояването организират във Варна от 18,45

...
Кадър Варна ДишаПротест срещу застрояването организират във Варна от 18,45
Коментари Харесай

Протест срещу презастрояването и колите в Морската градина във Варна

Кадър Варна Диша

Протест против застрояването провеждат във Варна от 18,45 на камара. 

" Варна излиза на следващ митинг с искане за прекъсване на презастрояването, което завладява града ни, убива зеленината ни, трови въздуха ни, унищожава гледките ни ", съобщават  уредниците от съдружие " Варна диша " във Фейсбук, съобщи БНР. 

Инициаторите на събитието се афишират за:

За повече паркове, зелени зони, витални пространства за развлечение и отдих!; За по-адекватни буферни зони, които да не разрешават градежи и паркинги в непосредствена непосредственост до детски площадки и обекти за отдих; За по-големи отстояния сред постройките, повече въздух и витално пространство; За освободени от коли Крайбрежна алея и цяла Морска градина – от край до край; За изрично прекъсване на продажбата на имоти в Морската градина!; За изрично прекъсване на градежи, маскирани като поправки, в северната част на Морската градина. Събаряне и вдишване на отговорност на новоизградените; За основаване, залесяване и поддържане на нови зелени площи и улично озеленяване в града ни.

Протестът ще се състои на 10 юни, от 18,45 часа, пред постройката на община Варна.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР