Кадър TwitterОгромен пожар е избухнал в предградие на Париж около

...
Кадър TwitterОгромен пожар е избухнал в предградие на Париж около
Коментари Харесай

След Нотр Дам - втори огнен ад в Париж! Гори огромен пожар във Версай

Кадър Twitter

Огромен пожар е избухнал в предградие на Париж към двореца Версай. За това оповестяват медиите във френската столица, както и консуматори, които разгласяват едни след други в Туитър видеа от протичащото се, съобщи Блиц.  

``
реклама

От градската полиция са съобщили, че огънят се е разразил на улицата, където се намира дворецът. Потребителите в обществените мрежи са почнали интензивно да оповестяват за пожара и разгласяват видеа и фотографии от мястото. В началото те се страхували, че гори самият замък.   По-късно въпреки всичко станало ясно, че в действителност гори не Версай, а сграда на неговата територия, намираща се на към два километра от двореца.  Към момента полицията е отделила региона и моли всички да не се приближават до мястото на пожара.  Засега няма точна информация за това по какъв начин е зародил пожарът, нито какви са неговите мащаби. Известно е, че огънят е тръгнал от склад. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР