Кадър TwitterДнес ме изписват от болницата. Чувствам се наистина добре.

...
Кадър TwitterДнес ме изписват от болницата. Чувствам се наистина добре.
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Чувствам се по-добре, отколкото бях преди 20 години

Кадър Twitter

" Днес ме изписват от болничното заведение. Чувствам се в действителност добре. Не се опасявайте от Коронавирус! Не допускайте той да диктува живота ви. По време на моето ръководство ние разработихме някои невероятни медикаменти и натрупахме познания. Чувствам се по-добре, в сравнение с бях преди 20 години! ". Това написа президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп във Facebook.

Преди дни стана ясно, че той и брачната половинка му Мелания са инфектирани с ковид. Сътрудничката на президента Хоуп Хикс най-вероятно им го е предала.

Президентът на Съединени американски щати постъпи за няколко дни в Националния военномедицински център " Уолтър Рийд " в щата Мериленд, като защитна мярка.

Лекарите предложиха по този начин, с цел да може Тръмп да получи незабавни грижи, в случай че се наложи, съобщи неназован представител на Белия дом, представен от Ройтерс.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР