Кадър ТолоЖурналистите в Афганиста, особено жените, искат от талибаните да

...
Кадър ТолоЖурналистите в Афганиста, особено жените, искат от талибаните да
Коментари Харесай

Талибаните забраниха работата на най-известната водеща на телевизията

Кадър Толо

Журналистите в Афганиста, изключително дамите, желаят от талибаните да им разрешат да работят без никакви ограничавания.

Кореспондентът на националните телевизионни вести Шабнам Хан Дарван споделя, че не й е позволено да се върне на работа, откакто талибаните поеха контрола над Кабул.

Тя споделя, че талибаните й попречили да отиде в офиса през вчерашния ден, откакто желала да влезе в телевизията и да продължи работата си.

Шабнам сподели: „ Исках да се върна към служебните си задължания и да не изгубя смелостта си. За страдание, не бях позволена. Имах карта за достъп, но ми споделиха, че не мога да я употребявам, тъй като системата се е трансформирала. "

Потвърждавайки случая, Кадие, кореспондентка на Националната телевизия, сподели, че е отишла в офиса с редица други кореспонденти и желала да приказва с новия началник на малкия екран, само че не била позволена.

Кадие споделя, че въпреки да не е ясно по кое време ще се върнат на работа, че талибаните са им споделили, че ще бъде взето решение за тяхната работа: „ Промените са направени в програмата. Те разгласяват стратегиите, които желаят. "

Талибаните към момента не са коментирали.

Журналистите искат от талибаните да им разрешат да работят без никакви ограничавания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР