Кадър Телевизия 7/8Слави Трифонов взе решение от кой град да

...
Кадър Телевизия 7/8Слави Трифонов взе решение от кой град да
Коментари Харесай

Слави Трифонов избра да е депутат от Стара Загора

Кадър Телевизия 7/8

Слави Трифонов взе решение от кой град да е народен представител. Слави Трифонов ще е народен представител от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това предпочитание е декларирал пред ЦИК водачът на " ИТН ", предава " ". 

 

За момента в неговата партия има най-вече разбърквания при определените за депутати, защото общо 11 души от тези, които са били в две листи, са декларирали пред ЦИК от къде желаят да влязат в Народното събрание.

Така Виктория Василева влиза от София - област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е народен представител от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е народен представител от 23 МИР в София, като освобождава място в  Ямбол.

Сценаристите, които са част и от партийното управление, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев ще са депутати от Бургас, Пловдив - град и от 25 МИР в София като освбождават места надлежно в Ямбол, Пловдив - област и Хасково. Учителката Юлия Чортленева ще е народен представител от Плевен, като по този начин освобождава място в Кърджали.

Журналистът Станислав Балабанов влиза в Народно събрание от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев - от София - област вместо от Враца, а Драгомир Петров - от Разград вместо от Силистра.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР