Кадър: Спортал. бгБойко Борисов обяви, че редовният брифинг на Оперативния

...
Кадър: Спортал. бгБойко Борисов обяви, че редовният брифинг на Оперативния
Коментари Харесай

Борисов: Брифингът на щаба ще е един всеки ден от 17 часа в Министерски съвет

Кадър: Спортал. бг

Бойко Борисов разгласи, че постоянният брифинг на Оперативния щаб за обстановката с ковид към този момент ще бъде по един дневно и ще се организира в Министерски съвет от 17 часа.

„ В Министерски съвет, за какво тук. Първо, самият вие изнемогвате с тези утринни и вечерни брифинги. Освен това утринните не са задоволително точни, тъй като огромна част от тестванията идват в ранния следобяд.

Затова всеки ден в 17 часа тук постоянния брифинг. Защото тук, виждате, през какъв брой метра сте, дезинфектирани сте, вземате ограничения, сигналът се дава на всички, безусловно транспарантно. Журналистите да групират въпросите, да няма незададен въпрос, за здравето на самите публицисти и самия щаб, това е по-добре. ”, сподели Борисов, представен от Спортал.бг.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР