Кадър: Русе МедияИздиваният 29-годишен Благовест скочил от кораба Инерт 10“,

...
Кадър: Русе МедияИздиваният 29-годишен Благовест скочил от кораба Инерт 10“,
Коментари Харесай

Благовест скочил от кораба „Инерт 10“, облечен със сигнална жилетка и спасителен пояс

Кадър: Русе Медия

Издиваният 29-годишен Благовест скочил от кораба „ Инерт 10 “, облечен със сигнална жилетка и избавителен пояс. Това оповестява " Русе Медиа ".

Втори ден продължава издирването в река Дунав на русенеца, скочил във водите от транспортен съд. Случаят е от сряда вечерта, само че братът на търсения е подал сигнал на тел.112 едвам през вчерашния ден сутринта. След като младежът не се е прибрал, околните са почнали търсене.

Мястото, където е скочил 29-годишният русенец, е към км 499 наоколо до намиращия се там понтон. Брат му е видял на камерите в региона, че младият мъж е скочил от кораба „ Инерт 10 “, облечен със сигнална жилетка и избавителен пояс. Благовест е бил член на екипажа на плавателния съд, който е част от флотилията на драгираща компания от Русе, осведоми " Русе Медиа ".

Още през вчерашния ден е почнало търсене с катер на Гранична полиция, откъдето са уведомили и румънските управляващи. Засега не са викани водолази, които да претърсят реката. Към момента младежът не е открит, не е открита и повода, заради която е скочил в реката.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР