Кадър от неизлъчваните все още епизоди на Игри на волята“

...
Кадър от неизлъчваните все още епизоди на Игри на волята“
Коментари Харесай

СНИМКА издаде новия член на Чистилището в „Игри на волята

Кадър от неизлъчваните към момента епизоди на „ Игри на волята “ се популяризира в обществените мрежи, видя кореспондент на GlasNews.bg. На него се вижда по какъв начин един от колоритните участници в риалитито Виолета е облечена в костюм на племето на „ Изгубените “, което населява зарязан плаж, наименуван от продукцията „ Чистилището “.

Тази седмица в шоуто беше излъчен епизод, в който щерка ѝ - някогашната волейболистка Денислава, съумя да се избави от Чистилището, откакто завоюва борбата сред членовете на племето на Изгубените. Тя към този момент е част от Старейшините, само че изпрати един от съотборниците на майка си на изоставения плаж. От фотографията в обществените мрежи излиза наяве обаче, че колелото ще се завърти и там ще попадне рано или късно и самата Виолета. При какви условия обаче това се е случило, все още не е ясно.

През миналата седмица Виолета съумя да влезе в остри спорове с съвсем всички в племето на Старейшините. Мъжката коалиция, предвождана от Момчил, Мартин - Елвиса и Мастагарков, изпрати на елиминации двете дами - Моника и Виолета. Това обаче не съумя да сплоти дамите, сред които също има напрежение. Единственият съдружник на Виолета остана Краси Дунев. В племето влезе и амазонката Виктория след поврат в капитанската борба.

На изненадваща елиминация ще станат очевидци фенове в епизода на „ Игри на волята “ довечера. Номинираните от Гладиаторите - Цвети Станева и Даниел Димов и номинираните от Старейшините - Мартин Николов - Елвиса и Васил Василев ще се изправят в борба за избавление с непредвиден край.

Водещият Димо Алексиев ще ги посрещне на Арената с думите: “Битката през днешния ден ще бъде до финален мирис, тъй като през днешния ден един от вас отпада и се сбогува с фантазията си. Вторият и третият ще се борят за мястото си в “Игри на волята ” в нечовечен елиминационен двубой. ”
Така спечелилият ще се избави, приключилите на второ и трето място ще се борят в елиминационна борба, а последният ще загуби мястото си в “Игри на волята ”. Вторият двубой за елиминация ще има неочакван край, който ще остави и двамата участници в него без думи.

В племето на Изгубените следва следващ елиминационен съвет. Никол, дъщерята на Краси Дунев, към този момент има два автоматизирани гласа, откакто приключи последна в борбата за влизане в играта. Как ще гласоподава новодошлата Виктория и дали ще одобри предлагането на Ралица да отиде още веднъж при враждебните към нея Старейшини против своите 100 гроша?
 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР