Кадър новини.бгПредставители на Посолството на САЩ в България и на

...
Кадър новини.бгПредставители на Посолството на САЩ в България и на
Коментари Харесай

Вижте какви ще бъдат изтребителите F-16 Блок 70

Кадър вести.бг

Представители на Посолството на Съединени американски щати в България и на Lockheed Martin обясниха на конференция детайлности за изтребителите F-16 Блок 70, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ С изтребителите F-16 ще подсигурява българските Военновъздушни сили да се продължи традицията на храброст. България има славна история. Тази покупка е удостоверение за това, че ще бъдем по-силни “, обявиха на конференцията.

От Lockheed Martin обясниха, че имат 29 страни, които са им сътрудници. Сред тях са Словакия и Гърция, както и други от НАТО.

„ В България ще летят най – положителните модели на F-16, които ще имат цялостни благоприятни условия. F-16 може да носи всевъзможен тип въоръжения. С поддръжката на посолството на Съединени американски щати в България се реализираха сделки за цялостна съгласуемост с НАТО. Първият аероплан ще бъде приключен декември 2020 година и на него ще могат да се образоват българските водачи, техници и авиоинжинери. 2024 година ще бъдат доставени всички поръчани самолети. Българските специалисти ще се образоват в Съединени американски щати. Самолетите за България ще се забавят поради поръчка от Бахрейн “, обясниха от Lockheed Martin.

От компанията осведомиха, че се създават разнообразни типове симулатори, с цел да могат да се обучат всички от Военновъздушни сили.

„ Lockheed Martin показваме дълбока признателност за това, че ще можем да работим с България “, обявиха от компанията пред медиите и обясниха, че пакетът, който се предлага дава отговор на условията на страната ни.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР