кадър: NOVAЗабраната на абортите, за която заговори лидерът на партия

...
кадър: NOVAЗабраната на абортите, за която заговори лидерът на партия
Коментари Харесай

Доц. д-р Румен Бостанджиев: Забраната на абортите, която иска Волен Сидеров, е връщане в Средновековието

кадър: NOVA

Забраната на абортите, за която заприказва водачът на партия " Атака " Волен Сидеров, ще е връщане в Средновековието. Това съобщи в предаването " Плюс минус " по Нова телевизия сексологът доцент доктор Румен Бостанджиев. 

``
реклама

Той разяснява, че високият брой на абортите у нас в действителност е плашещ и приказва за това, половата просвета у нас остава извънредно ниска и повода е неналичието на обучение. " Проблемът е още от 80-те години, само че то по този начин и не влезе в училиката. Родителите пък изпадат в смут, в случай че би трябвало да дадат на сина си на 16 или 17 години презерватив. Това се приема като поощряване на сексуалността ", изясни доцент доктор Бостанджиев. 

По-различна позиция одобри Диляна Николова от съдружие " Избор за живот ". Щом кражбата на едно яйце на предпазен тип птица се санкционира от закона, тъй като да не е същото отношение и към човешката бременност, попита тя. Николова също акцентира, че би трябвало да има полово обучение, само че то би трябвало да е приоритет на фамилията, а не на учебното заведение, а страната би трябвало да подкрепя родителите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР