Кадър: НоваНационалният съвет на БСП остава в сила решението, прието

...
Кадър: НоваНационалният съвет на БСП остава в сила решението, прието
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП остави в сила решението за пряк избор на председател

Кадър: Нова

Националният съвет на Българска социалистическа партия остава в действие решението, признато на автограф от Народно събрание на Българска социалистическа партия, да бъде възобновено провеждането на отчетно-изборната акция и директния избор на ръководител, написа OFFnews.

Това стана ясно преди минути от съвещанието на Националния съвет. Заседанието стартира с кворум от 140 души.

Въпросното решение провокира мощни диспути преди началото на пленума.

" Трябва да се направи и полемика за периодите, с оглед готовността на Българска социалистическа партия за изборите, тъй като това е най-важното “, уточни водачът на ПЕС – Сергей Станишев и добави, че „ не може да разрешаваме нещо, което касае фундаментални неща за действието на партията, като избирането на водач и провеждането на конгреса, да бъдат правно оспорими. Един човек от подписалите да каже, че си отдръпва подписа и всичко пада ”.

Националният съвет остави в действие решението, съгласно което се възвръща отчетно-изборната акция в Българска социалистическа партия от деня, идващ деня на отпадане на възбраната за осъществяване на проведени събирания на групи над 10 лица или от деня, идващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава опция за осъществяване на конференции, събрания и други групови мероприятия.

Социалистите оферират Анкетна комисия в Народното събрание да проверява връзките на ръководещите с укриващия се в Дубай предприемач с 18 обвинявания Васил Божков.

Прекият вътрешнопартиен избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се организира на 26 септември 2020 година, а 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия ще се организира на 10-11 октомври 2020 г. 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР