Кадър Нова твЗнаково политическо убийство разтърси Косово в понеделник. Изтъкнатият

...
Кадър Нова твЗнаково политическо убийство разтърси Косово в понеделник. Изтъкнатият
Коментари Харесай

Журналист: Убитият в Косовска Митровица политик имаше врагове

Кадър Нова тв

Знаково политическо ликвидиране раздруса Косово в понеделник. Изтъкнатият политик Оливер Иванович беше убит в Косовска Митровица. А полицията разгласи премия от 10 000 евро за информация, която може да способства за разкриването на убийството.

„ Той имаше врагове, не беше изключително долюбван в Белград през годините, беше един от критиците на политиката на Милошевич в Сърбия във връзка с Косово ”. Това съобщи пред NOVA журналистът Николай Кръстев.

„ Той водеше много умерена политика, оферираше разговор, компромис в държанието на Белград по отношение на Косово, не искаше да има извънредно отношение ”, разяснява Кръстев.

Според него има кръгове, които не желаят да се върви към трайно стабилизиране на Западните Балкани и по-специално Косово.

„ Косово е отворена рана. Много мъчно беше реализирано единодушие в косовското общество за основаването на държавно управление. След 13 месеца на отсрочване договарянията стартираха през вчерашния ден, само че с провал. След убийството договарянията бяха прекъснати и считам, че скоро няма да бъдат възобновени ”, добави Кръстев.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР