Кадър Нова твВсяка година обявяваме нашите приоритети в декларация. Един

...
Кадър Нова твВсяка година обявяваме нашите приоритети в декларация. Един
Коментари Харесай

От КРИБ скочиха на президента за данъчната система: Не приемаме съвети от човек, който не знае цената на хляба

Кадър Нова тв

Всяка година разгласяваме нашите цели в декларация. Един от най-основните ни цели постоянно е бил опазване на данъчната система и плоския налог. Тази година взехме решение да не включваме този приоритет в нашата декларация, тъй като мислихме, че данъчната система към този момент е даденост и виждате какво се случва.

Това съобщи в предаването " Плюс минус " по Нова телевизия изпълнителният шеф на КРИБ Евгений Иванов, който разяснява вчерашния апел на президента Румен Радев за смяна в данъчната система и въвеждането на напредничав налог, написа вести.бг.

" От доста години се приказва за премахването на плоския налог. Това го вършат от опозицията, главно Българска социалистическа партия, неуспели техни вицепремиери, които банкрутираха банки и направиха по този начин, че един $ да е 3000 лв.. В това нямаше ужасно до момента.

Страшното стана през вчерашния ден, когато президентът се намеси и отбрани своята партия. Ние знаем по какъв начин се прави стопанска система и ни е мъчно да одобряваме препоръки от хора, които не знаят какъв брой коства хляба, тъй като цялостен живот са били на трапезария храна. Ние помним интервала преди 2008 година, когато всички богати не плащаха никакви налози и всичко минаваше през офшорки. В случая аз приказвам от името на КРИБ, тъй като тогава водих диалози и съумях да убедя ръководещите в лицето на Сергей Станишев и Йордан Цонев, че плоският налог от 10% е най-хубавото за България. Това стана факт и в този момент ме е боязън, че с това говорене за промяна на данъчната система нещата отново ще отидат на зле ", съобщи Иванов.

" Пак ще повторя, че стопанската система се прави от практици и икономисти. Пълни неистини са изказванията, че единствено ние в Европейски Съюз сме с плосък налог. До този миг никой, който се афишира срещу настоящето положение, не се е сетил, че България се намира в положение на валутен ръб. България не може да печата пари и да се възползва редица механизми. Аз не съм срещу валутния ръб, той закрепи системата, а хоризонтът се вижда и е чист. България, даже по време на финансовата рецесия от 2008-2009 година, е била по-добре от богатите страни, в които има напредничав налог ", безапелационен бе изпълнителният шеф на КРИБ.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР