Кадър Нова твВсе още нямаме никаква информация от спасителните служби

...
Кадър Нова твВсе още нямаме никаква информация от спасителните служби
Коментари Харесай

Шефът на ГВА за авиокатастрофата: Немските власти ще ни кажат за годността на самолета

Кадър Нова тв

Все още нямаме никаква информация от избавителните служби в Северна Македония за това по кое време може да стартира интервенцията в планината. Това заяви Станимир Лешев, шеф на дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация " за Нова тв.

 

Вчера имаше излитащи дребни самолети от нашата територия. Метеорологичната конюнктура може да се промени във всеки един миг,  по тази причина водача преценя какво и по какъв начин да направи, в случай че възникне проблем, добави той.

На място би трябвало да отидат проверяващи органи, които да схванат каква е повода за злополуката. 

За да установим летателната валидност на авариралия аероплан през вчерашния ден, би трябвало да се свържем с немските управляващи, тъй като той не е с наша регистрация и нямаме данни за него, изясни Лешев. 

Предполагаемия по бордна карта водач е получил наш, български лиценз, добави той.

А какво следва оттук-нататък, по какъв начин ще се организира следствието, както и избавителната интервенция съгласно Лешев знаят единствето македонците. Евентуално се чака и наши уксперти да се включат в проверяващия екип.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР