Кадър: Нова ТвВсе още няма следа от Янек Миланов, който

...
Кадър: Нова ТвВсе още няма следа от Янек Миланов, който
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Янек: Той беше обект на тормоз. Стреляха с въздушна пушка по прозореца му. Имаше посегателства над жилището и автомобила му

Кадър: Нова Тв

Все още няма диря от Янек Миланов, който изчезна след среща с някогашния гард на братя Галеви - Васил Капланов. Вчера, 27 дни след злощастната вечер на 31 юли, Васил Капланов, с прякор Каплата беше арестуван. Тепърва ще излиза наяве каква мярка по отношение на него ще наложи съдът и дали въобще такава ще бъде наложена.

„ Това е една дълго чакана и доста значима стъпка. Надявам се скоро да имаме нова информация и да разберем къде е Янек ”, съобщи братът на Янек – Марио в ефира на Нова телевизия.

Той споделя, че през първата седмица след изгубването на Янек, свършената работа е съвсем никаква. Именно тази загуба на време, през първите дни, е повода следствието да е в задънена улица и работата на всички институции да се забави доста, счита Марио, написа Novini.bg.

„ В такива обстановки сходен метод на деяние е извънредно неприемлив ”, безапелационен е той. Малко преди да изчезне, Янек споделя на брат си, че е обект на тормоз. „ Сподели ми за продължаващи похищения над жилището и автомобила му. Някой даже беше стрелял с въздушна пушка по прозореца му ”, споделя братът.

Според Марио, Янек и Васил Капланов не са имали връзки между тях. „ По-скоро Капланов е решил, че би трябвало да се разправи с брат ми, тъй като преди време той е имал такива с жена му ”.

„ Брат ми беше сигурен, че заканите идват от Капланов, тъй като той нямаше други врагове ”, счита Марио.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР