Кадър: Нова ТвВодещият на Плюс Минус по Нова Тв Кузман

...
Кадър: Нова ТвВодещият на Плюс Минус по Нова Тв Кузман
Коментари Харесай

Кузман Илиев шокира Красен Кралев с неудобен въпрос: Футболът ни е слаба ракия и...

Кадър: Нова Тв

Водещият на „ Плюс Минус ” по Нова Тв Кузман Илиев шокира министъра на спорта Красен Кралев, който разяснява в предаването възможната свъместна кандидатура на България за хазаин на европейското по футбол през 2028 година или на международното през 2030 година.

„ Футболът ни е слаба ракия, хората не вървят на мачове. Защо тогава ще строим огромни игрища, вместо да обърнем по-голямо внимание на по-успешни спортове, като битката и повдигането на тежести. Може ли да има план на спортовете за тяхното финансиране. ”, попита Кузман Илиев.



„ 70 000 души проведено играят футбол в системата на БФС. Това е на най-популярния спорт.

В Министерството на спорта ние разделяме федерациите на три групи. Първа група – медали от олимпиади, втора – до осмо място, и трета - социални спортове. Това са баскетбол, футбол, хандбал, водна топка, само че без тях не можем, те са в основата на създаване на здрава нация. ”, отговори Красен Кралев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР