Кадър Нова твВасил Божков вероятно не е плащал рушвети. Доколкото

...
Кадър Нова твВасил Божков вероятно не е плащал рушвети. Доколкото
Коментари Харесай

Давал ли е Васил Божков рушвети? Цветомир Найденов отрича за такса „помагане“

Кадър Нова тв

Васил Божков евентуално не е плащал рушвети. Доколкото го познавам, той в никакъв случай няма да заплати от името на всички съдружници. Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова телевизия някогашният му съучастник Цветомир Найденов, представен от флагман.бг .

След като му бе заложен въпроса дали Божков не се пробва да реализира договорка с ръководещите, Найденов отговори, че този човек има обвинявания за четири убийства, за изнасилвания, побои. „ Обвиненията са 18. Може би откогато хан Аспарух е минал Дунав през 681 година, няма различен подобен нарушител с толкоз обвинявания “, добави той.

„ Никога не съм давал рушвети, а Божков може да накара съдружниците си да платят вместо него, само че не и да заплаща вместо всички ”, изясни Найденов.

Преди дни Васил Божков, против който има 18 повдигнати обвинявания и се укрива в Дубай, разгласи, че Законът за хазарта е бил изменен поради него против % от облагата за ръководещите. 

„ Нашето семейство има 16% в Еврофутбол през друга компания. Еврофутбол се контролираше от Васил Божков и ние няма по какъв начин да не знаем, в случай че той е плащал някакви 20%, тъй като той щеше да ги удържи от нас, както и от гръцки си сътрудник ”, разяснява предприемачът. 

Той отхвърли да е взел участие в „ Национална
лотария ” и удостовери думите на другите съдружници, че те също не са знаели за подкупи.

„ Всяко от 18-те обвинявания изисква пари кеш – мокри поръчки, пазаруване на културни полезности, поддържане на „ войска от плеймейтки, търговията с въздействие. В никое от тях няма предоставяне на пари по банков път. Гледайки датите, за 2019 година, таймингът на изтегляне през октомври съответствува с изборите ”, разяснява Найденов.

Той е уверен, че няма нищо компрометиращо в който и да било. Божков правел внушения, тъй като подобен бил маниерът му на работа и с цел да дестабилизира държавното управление.

На въпроса дали Божков ще продължи да насочи въпроси към властта в обществените мрежи някогашният му съучастник отговори, че към този момент няма кой да му се връзва. 

„ Моята прогноза е, че откакто съобщи акциите на „ Левски “ на Сираков, това ще утихва, тъй като няма кой да му се връзва на картинки и рисунки. Това изказване, че изтеглил пари от банковата си сметка и ги дал на някой, не е потвърдено “, съобщи Найденов. 

„ То и аз съм си вземал средства от моята сметка. Да кажа, че съм ги дал за рушвет ли? Кой ще ми повярва “, попита той.

„ Четирите компании на Божков общо печелят по 200 млн. лева за година. За 5 години това са 1 милиарда лв., а в случай че е плащал такса „ помагане “ 20%, това са са 200 млн. лева Той е извадил платежни документи за 12 млн. лв.. Липсват 188 млн. лв. от тази такса успокоение, къде са? ”, пита Найденов и акцентира, че Божков прави внушения. Той изясни, че когато тегли пари, го ревизират от три разнообразни институции.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР