Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв изпълнителният директор

...
Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв изпълнителният директор
Коментари Харесай

Шефът на Септември Кристиян Добрев за боя на аматьорски мач: Мен ме нападнаха и удариха в гръб, двама братя заплашиха, че ще пребият 40-годишни чичаци

Кадър: Нова Тв

В „ Здравей, България ” по Нова Тв изпълнителният шеф на Септември Кристиян Добрев изрази своето мнение за багра по време на аматьорски мач в София.

Както е известно, Добрев бе упрекнат, че е взел участие в побоя над 20-годишния Петър, който е със строшен на две места нос, а окото му е затворено и усеща болки сега.

Ето какво съобщи Кристиян Добрев:

„ Обикновен мач сред двата тима, само че на видеорепортажа не бе показано по какъв начин има удар в главата на наш съотборник, нанесен от дребния моя съименик Кристиян при спряна игра. Той получава червен картон, става препирня сред двамата съперници. Аз отивам и го изтеглям, с цел да не продължи разправията.

Тръгваме да излизаме на открито, нападнаха ме в тил, и понесох удари във врата. Съжалявам, че се стигна дотук и неприятно е, че има момче със строшен нос.

След като ме нападнаха и ми нанесоха два удара, видях, че Пенчо Вутев е съборен на терена и потеглих да го избавям. Стана меле, имаше замяна на удари, кой кого удря, не мога да кажа. На камерите се вижда по какъв начин се експортирам встрани. Какво се е случило, не знам, има способени органи, те ще се произнесат.

До багра се стигна поради тези двама прословути братя – Кристиян и Петър. Имаше експанзия от тяхна страна, заплашваха, че щели да пребият 40-годишни чичаци. Ако видите това момче, което е потърпевшо - Петър, той е 190 см, добре комплициран, татуиран в двете страни, не ни наподобява на момче, а нас ни счита за гамени и хулигани. Пак споделям, такива произшествия се случват неведнъж... ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР