Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв Бойко Борисов

...
Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв Бойко Борисов
Коментари Харесай

Премиерът: Приятели нямам, защото всеки гледа да се добере до нещо

Кадър: Нова Тв

В " Здравей, България " по Нова Тв Бойко Борисов разгласи, че няма другари, тъй като всеки желал да го употребява за някаква полза.

``
реклама

Той разкри и какво изобразява картата с ограждение, посочена преди ден от Елена Йончева за новопридобито обиталище на премиера.

" Това е парцелът, където съм се родил, където пребивавам и където ще умра. На лъжите им би трябвало да се дава отговор с съответни обстоятелства. Има свине, кокошки, зайчарник. От едната страна е първият братовчед на баща, от другата страна сме ние. 

Двете стени на пристройката са самият зид. Отпред са две стъклени стени с тухли - съставлява една стая. Ваши сътрудници са идвали. А малкия екран на госпожа Йончева с дронове снимаха. 

Донесъл съм декларация за облагане с налог  - всичко е на мое име от 1. 1. 2011 година. Платени налози, имотоописан нотариален акт на мое име. 2019-та са платени налозите, има уверение за въвеждане в употреба. 



Има пристройка, тъй като като пристигнаха децата и се родиха бебетата, аз се отделих, при мен идват хора, би трябвало помещение да ги посрещам. 

Офшорни компании нямам, сметки нямам. 

С братовчедите си не се виждам от десетки години. Приятели нямам, тъй като всеки желае да се добере до нещо. ", съобщи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР