Кадър: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв Леонид Решетников,

...
Кадър: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв Леонид Решетников,
Коментари Харесай

Ген. Решетников проговори: Да не влизам 10 години в България? Добра прогноза, значи ще живея до 83

Кадър: Нова Тв

В „ Плюс минус ” по Нова Тв Леонид Решетников, някогашен шеф на Руския институт за стратегически проучвания, разяснява наложената му от ДАНС забрана за влизане на територията на страната за период от 10 години. Той разяснява и връзките си с шефа на придвижване „ Русофили ” Николай Малинов, който бе упрекнат в шпионаж в интерес на Русия.

„ Забранено ми е да влизам в България за 10 години? Това е добра прогноза, значи ще пребивавам до 83 години. Много хубаво, в този момент съм на 72.

С Николай Малинов сме другари, чисто другарски връзки имаме, фамилни. Познавам брачната половинка му, той познава децата ми. Ние сме естествени хора. Не съм приказвал с него в никакъв случай за политика, нито за избори. Да му влия? Как да стане, той е по-богат от мен.

Срещу Николай това е едно закононарушение, против индивида и против България. Това са нелепости, шпионаж.

Повтарям, не се занимавам и не се интересувам нито от изборите в България, нито от политика. Не ме интересува това изобщо.

Създава се напрежение, не можем да работим с тази българска власт. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 10 секунди) Рейтинг: 63123 | Одобрение: 33238 В какво тъкмо се показва мощният съветският десант в България - 1. Организиране на галерия 2. основаване на уеб страница 3. проповядване на православие и писане на кирилица. то цяла отечествена война водят против нас бе. А че в Родопите се проповядва коренен ислям Цацаров нещо ще направи ли?  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР