Кадър: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв Екатерина Захариева

...
Кадър: Нова ТвВ Плюс минус по Нова Тв Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: 120 000 българи се върнаха у нас след кризата с коронавируса

Кадър: Нова Тв

В " Плюс минус " по Нова Тв Екатерина Захариева разяснява и напъните за връщане на българи от чужбина. Тя сподели, че прибраните туристи сами ще платят разноските си.

„ Това са туристи, няма по какъв начин българският поданик да заплати за тях. Има към момента малко групи в страни, за които целият Европейски Съюз има компликации. Има страни, които не дават разрешение за овакантяване. Призовавам всички да бъдат спокойни. Голяма част от хората се прибраха, към 120 000 българи да се прибрали от началото на рецесията до момента ", съобщи външният ни министър, написа Novini.bg.

Има декларирани хора от Испания и Италия, като има обезпечени коридори и по суша, не е наложително това да стане единствено по въздух.

Захариева е говорила с италианския си сътрудник, тя е изразила взаимност.

" Нямаме интерес от това да се настройваме против Европейския съюз. Много са подправените вести. Има дезинформация ", беше нейният коментар по отношение на мненията, че не Европа, а Русия и Китай оказват помощ единствено на Италия.

Захариева означи, че в Италия постоянно е имало евроскептични партии. Според нея обвиняванията против Германия и Франция не са обосновани.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР