Кадър: Нова ТвВ парламента вчера стана едно абсолютно задкулисие. Председателят

...
Кадър: Нова ТвВ парламента вчера стана едно абсолютно задкулисие. Председателят
Коментари Харесай

ДПС: Вчера станахме свидетели на абсолютно политическо лицемерие и задкулисие

Кадър: Нова Тв

В Народното събрание през вчерашния ден стана едно безусловно задкулисие. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разкри тази сделка сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ, само че отново станахме очевидци на политическо двуличие.

Това сподели в предаването " Плюс минус " по Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров, който разяснява тематиката за партийните дотации. " Това, което стана през вчерашния ден, не касае единствено нас, а касае целият политически живот. Ние постоянно сме казвали, че дотацията би трябвало да е държавна и да бъде в такива размери, които да подсигуряват демократичното битие на всяка една партия. 8 лв. дотация е преференциална единствено за огромните партии. Тя не е задоволителна за естествения политически живот на дребните и междинни партии. Нашата визия, че е би трябвало да има спор. Той не се състоя за жалост. Всички партии би трябвало да съществуват и действат обикновено. Вчера бе наложена позиция на силата, която обслужва двете партии. Вчера имаше и нарушаване на всички закони и правилника за работа на Народното събрание. Ние желаеме да има адекватност във връзка с финансирането на политическите субекти. В случая не можем да приказваме за победени и спечелили. Трябва да проведем диалози. Нашето искане е финансирането да бъде транспарантно. Всичко би трябвало да бъде изчистено и от страната да се опускат достъчно средства ", безапелационен бе Чакъров.

" Дали президентът ще наложи несъгласие, това е негово право и негово решение. Вчерашното решение не облагодателства даже и по този начин наречените Патриоти. То е положително единствено за двете огромни партии. Интересно е, че във връзка с пенсиите нямаше такова съглашетелство и " коалиция ". Трябва да има правила и морал. Трябва да осигурим вярното разходване на тези пари, тъй като те идват от всички нас ", приключи депутатът от Движение за права и свободи. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР