Кадър: Нова ТвВ неделя в Сънди таймс“ публикува документ според

...
Кадър: Нова ТвВ неделя в Сънди таймс“ публикува документ според
Коментари Харесай

Ема Хопкинс разясни как Великобритания ще напусне ЕС на 31 октомври

Кадър: Нова Тв

В неделя в " Сънди таймс “ разгласява документ съгласно който Англия ще бъде наранена от " дефицит на гориво, храни и медикаменти, в случай че напусне Европейския съюз без съглашение, а също по този начин е застрашена от нарушение на работата на пристанищата и твърда граница с Ирландия ". Това демонстрират документи на английското държавно управление /т.нар. „ Операция Yellow hammer “/.

Нейно превъзходителство Ема Хопкинс, дипломат на Англия у нас от 2015 година, разяснява пред БНР прогнозите, оповестени в изданието, които приказват за забавяния на трафика под Ла Манша поради митнически инспекции, връщане на твърдата граница сред Северна Ирландия и Ирландия, повишаване на медикаментите, горивата и така нататък

„ Това, което рапортува " Сънди таймс ", отразява сегашната, настоящата работа на английското държавно управление по въпроса за съглашението и би трябвало да ви кажа, че доста деликатно и точно се преглеждат всички аспекти, освен на търговията, само че и на всичко останало, с цел да сме сигурни че действаме по метод, който може да бъде предсказуем. Естествено, че никой не знае тъкмо какви условия ще се появят, само че ние бихме желали да предотвратим всеки вероятен неприятен резултант, тъй като фактически това, което е належащо, е да консултираме и бизнеса, и индивидите за това по какъв начин да работят. Освен това е належащо едно вторично законодателство, което да обвие в вярна рамка всичко, което ще се прави ", съобщи тя.

Посланик Хопкинс не чака поврат по тематиката „ Брекзит “ поради изследването на в. " Индипендънт ", че единствено 34% желаят министър председателят Джонсън да реализира Брекзит без съглашение на 31 октомври, а 49% го приканват или да отсрочи, или напълно да анулира Брекзит, или да организира нов референдум по тематиката: „ Нашето държавно управление, което в този момент е ръководено от Борис Джонсън, доста ясно акцентира, че на 31 октомври ние напущаме, излизаме от Европейския съюз със или без договорка. Естествено, че е за предпочитане да го напуснем със договорка, само че считаме, че това е един въпрос, който трае към този момент много дълго време “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: