Кадър Нова твЦял жилищен блок 5 години ползва парно и

...
Кадър Нова твЦял жилищен блок 5 години ползва парно и
Коментари Харесай

В България всичко е възможно! Цял блок 5 години ползва безплатно парно и топла вода

Кадър Нова тв

Цял жилищен блок 5 години употребява парно и топла вода, без да заплаща. Случаят е от Перник, а от локалната „ Топлофикация ” са хванали измамата едвам в този момент.

„ Разбрахме при осъществяване на инвентаризация на нашите клиенти ”, съобщи Любомир Спасов, шеф на „ Топлофикация ”-Перник, заяви Нова тв.

По думите му в сдружението е открита документи, съгласно която в края на 2011 година строителна компания е поискала позволение да се източи мрежата за присъединение на блока. Оттам нататък няма никакво придвижване на нови документи – нито подписани контракти, нито откриването на партиди, нито известие, че блокът е причислен.

При инвентаризацията тази година обаче от „ Топлофикация ” вземат решение да ревизират каква е обстановката с този блок към днешна дата.

„ Оказа се, че не пускат наши хора в абонатната станция на блока, с цел да създадат инспекция. С термокамера извън установихме, че в блока има отопление ”, съобщи Спасов.

От „ Топлофикация ” са изкопали дупка, с цел да пресечен тръбите към блока. В момента въпреки всичко се пробват да сключат договорка с живеещите в постройката, с цел да им станат клиенти. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР