Кадър Нова ТвЦветан Цветанов посочи огромна грешка на държавния глава.Голяма

...
Кадър Нова ТвЦветан Цветанов посочи огромна грешка на държавния глава.Голяма
Коментари Харесай

Цветанов: Недопустим гаф е, че голяма част от Инициативния комитет на Радев е от ДС

Кадър Нова Тв

Цветан Цветанов уточни голяма неточност на президента.

" Голяма част от Инициативния комитет на Радев са принадлежали към някогашната Държавна сигурност. Смятам, че е неприемливо и огромен гаф. При Герджиков пък не е обикновено да показа Инициативния си комитет след номинацията, това е противоположна теза. В момента излиза, че нещо покрито за обществеността се е случило ". Това показа в " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова Тв водачът на Републиканци за България Цветан Цветанов.

Според него е много важно какво ще направи ДПС.

" Искаме да създадем мощно дясно консервативно обединяване. Неправилно е да се пробват да размиват тази координатна система – ляво и дясно. Имаме съществени позвънявания от хора, които ни поддържат ", заяви той.

Цветанов счита, че Радев еднолично ръководи страната с назначението на служебния кабинет.

" Ще имаме своята президентска двойка, само че нито аз, нито Москов ще сме претенденти за президент. Нашият претендент ще бъде с десен профил, без политическа обремененост ", разкри той.  

По думите му към този момент има две обрисували се мощни кандидатури - на Радев и на Герджиков.

" Добра ще бъде и кандидатурата на Лозан Панов, дружно с нашата това ще бъдат 4-те кандидат-президенти, които фактически ще създадат по-интересна акцията ", съобщи Цветанов, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР