Кадър Нова твСвидетел срещу Данчо Катаджията стана жертва на зловещо

...
Кадър Нова твСвидетел срещу Данчо Катаджията стана жертва на зловещо
Коментари Харесай

Развиха болтовете на гумите на свидетел срещу Данчо Катаджията

Кадър Нова тв

Свидетел против Данчо Катаджията стана жертва на злокобно възмездие и по знамение се измъкна жив, откакто всички болтове на гумите на автомобила му били развити. Пред Нова телевизия мъжът показа, че е заплашван от сътрудник на полицейския чиновник, който живее в разкош на ръба на закона, съобщи флагман.бг.

Полицаят Йордан Петков, прочут като Данчо Катаджията, твърди, че е почтен по обвиняванията за укриване на приходи и контрабанда на цигари, насила и търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. В следствието на Нова телевизия обаче се загатва и името на неговия сътрудник Иван Иванов, който по думите на очевидеца Николай Панайотов му е отправил закани по телефона. 

„ Бяха развити болтовете на четирите ми гуми. Усетих нещо необичайно - имаше шумове, когато потеглих и закарах колата на сервиз. Там ми споделиха, че всички болтове са отвити. Вечерта нямаше нищо, само че на сутринта стана това. Подадох тъжба за развитите болтове, а през вчерашния ден получих и позвъняване от Иван Иванов. Каза ми, че съм нарушител “, споделя Панайотов. 

Той е съумял да запише диалога си с мъжа, който го заплашва. „ Не те желая за комшия до моята вила. Няма да просъществуваш “, споделя индивидът от другия завършек на жицата, който се показва за Иван Иванов.

„ Не мога да кажа за какво ме назовава нарушител. Съден съм, че съм карал без брошура. Веднага пуснах тъжба, защото съм обезпокоен за здравето и живота си. Вече не знам какво мога да чакам “, сподели още очевидецът против Данчо Катаджията. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 5 секунди) Рейтинг: 19097 | Одобрение: 3977 Алоооо Гешев! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продълж
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР