Кадър Нова твСтрах и напрежение скова пловдивското село Болярино. Кипърският

...
Кадър Нова твСтрах и напрежение скова пловдивското село Болярино. Кипърският
Коментари Харесай

Пловдивското село Болярино: Пуснете Димитракис от затвора! Вън на чуждите, които обират къщите

Кадър Нова тв

Страх и напрежение скова пловдивското село Болярино. Кипърският предприемач Димитракис Перилис, който умъртви апаш в равнищата си, живее от 17 години тук в селото.  Той се занимава с отглеждане на животни, арендатор е на земеделска земя, отглежда крави, коне, магарета, свине. Хората от селото описват, че не за първи път го обират, описаха хората от селото пред камерата на Нова тв.

Постоянно се краде в селото, няма непожален. Всеки, който е на територията на селото, няма ли имат, да напуща селото, зняма работа тука. А предприемачът да го пуснат неотложно на независимост. До по кое време ще поносим да ни обират, да ни бият и да ни изнасилват!?, разясняват пострадали поданици на селото.

Няма необрана къща към този момент, няма. Кокошките ни изколиха, всичко ни окрадоха, а полицията и страната нищо не вършат, с цел да ни защитят, описват хората.

В селото живеят към 400 индивида и те разчитат на един полицейски контрольор, който дава отговор за три села.

Този предприемач Перилис непрекъснато го крадяха. Той беше ужасно засегнат, че всякога, когато се оплаче в полицията, няма последствия. И стана убийството, разяснява и някогашният кмет на Борярино.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР