Кадър Нова твСтефан Данаилов - с първо интервю след травмата

...
Кадър Нова твСтефан Данаилов - с първо интервю след травмата
Коментари Харесай

Стефан Данаилов с обещание да се завърне на сцената след инцидента

Кадър Нова тв

Стефан Данаилов - с първо изявление след контузията и интервенцията в бургаска болница. Мастърът, както го назовават учениците и сътрудниците му, дава обещание напълно скоро да се завърне на театралната сцена.

Ако всичко е наред, той ще взе участие в представлението „ Актрисата ” на 8 септември. Дотогава обаче артистът ще се възвръща. Данаилов пострада извънредно тежко след рухване в жилището си в Приморско. При случая той счупи тазобедрената си става. Последва сполучлива интервенция. Пред NOVA той показа, че болките са неописуеми. Актьорът добави, че любовта и поддръжката, която получава, му оказват помощ да се възвърне по-бързо.

„ Чувствам се доста добре. Изпитах голяма болежка. Няма да падна духом. Ако падна духом, по-добре да си отида. Тепърва ще съм на крайници. Чувствам, че това беше знак от горната страна, че за мен ще стартира нещо ново ”, описа Стефан Данаилов.

От болничното заведение прецизираха, че към момента не е отминал рискът от затруднения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР