Кадър: Нова ТвСтана ми смешно, като чух връзката между нашата

...
Кадър: Нова ТвСтана ми смешно, като чух връзката между нашата
Коментари Харесай

Захариева с ексклузивен коментар за шпионския скандал с Русия: Стана ми смешно

Кадър: Нова Тв

Стана ми смешно, като чух връзката сред нашата позиция, пусната на 3 септември, за галерия, проведена за 9 септември, и следствието, което е от месеци. Едва ли е за 3 дни. Това съобщи в ефира на Нова тв Екатерина Захариева. 

Тя коментира скандала около разследванетото против председателя на придвижване „ Русофили ” Николай Малинов, който беше упрекнат в шпионаж и освободен под гаранция.

" Разследването, които българските компетенти органи правят, бих споделила, че това е седмица за хората, които работят против българските ползите. Това няма нищо общо с хората, които обичат Русия. Става дума за обвинения срещу съответен човек. Това общо с българското външно министерство ", добави министърът.

" Хората със възбраната направиха неудачна връзка му изказването във връзка галерия за 9 септември и следствието от българските служби и прокуратурата.
Аз разбрах от медиите за това следствие. Абсурдно изкаване е, че има връзка сред двете ", посочи тя.

" Всеки български жител, както и аз, чакаме българските способени институции в лицето на ДАНС, прокуратурата и така нататък да си правят работата и, когато българин или чужденец работи срещу интересите на България, те да го проверяват ", сподели още министърът.

" Все отново сега това, което разгласи поркуратурата обществено, това слушах и аз. Нито съм осведомена за следствието повече от всеки един български жител, нито нищо. Това, което знам и чух, го знаят и другите ", съобщи тя.

" Разследването продължава и това няма нищо общо с връзките България-Русия. Тогава когато някой работи против българските ползите, това би трябвало да вършат службите ", добави Захариева.

" Молофеев е със глоби от преди години за целия Европейски Съюз. Неговата активност е по отношение на дейностите в Източна Украйна. Той е в санкционния лист. България желае да развива партньорски връзки с Русия на база равнопоставеност и ценене на взаимните ползи. На 16-17 септември е смесената икономическа комисия, Теменужка Петкова ще е там и ще се приказва за разнообразни планове ", сподели още тя.

" Геополитическата ориентировка на страната е доста ясна доста преди ГЕРБ да съществува ", заключи министърът.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР