Кадър Нова твСтълкновенията в Куклен започнали след като възрастна жена

...
Кадър Нова твСтълкновенията в Куклен започнали след като възрастна жена
Коментари Харесай

Ново 20: Мелето в Куклен станало заради припаднала баба

Кадър Нова тв

Стълкновенията в Куклен почнали откакто стара жена припаднала от терзание. Това описа пред  " Марица "  районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.

``
реклама

Навръх Великден двете съседски семейства чествали. Едните обаче пуснали по-силно музика, съседите им създали забележка и почнала свада. Тогава бабата на двама от арестуваните отишла при съседите, с цел да се извини. В този миг обаче пияните й внуци също нахлули в двора на съседите, а дамата от терзание припаднала. Двамата й внуци решили, че някой я е блъснал и екшънът се разразил с цялостна мощ. След това пристигнала полицията, от което напрежението ескалирало още повече.

Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков и районният прокурор Чавдар Грошев настояват изрично, че няма данни за упражнявано полицейско принуждение, както твърди общинската съветничка от Куклен - Албена Костадинова. Полицаите са били атакувани с камъни, а едното стъкло на патрулката е било разрушено с паве 20 на 20 см, което е паднало на задната седалка. В момента в ареста са арестувани 5-ма, едната от тях е 40-годишна жена, която е упрекната за проявено безчинство с изключителна смелост и цинизъм.

В ареста са й двамата й синове на 22 и 25 години, които с изключение на за безчинство ще дават отговор и за строшеното предно стъкло на патрулката. За 22-годишния е открито, че е нанесъл удар в главата и е предизвикал лека телесна щета на един от полицейските чиновници. Задържано е и 16-годишно момче, което е строшило задното стъкло на полицейския автомобил. 5-тият арестуван е на 21 години и е упрекнат, че е ритал различен служител на реда в региона на коляното. Наблюдаващият прокурор ще реши дали да изиска непрекъснато задържане под стража на 5-мата арестувани.

В момента ситуацията в Куклен е спокойна. Няма напрежение и съм безапелационна, че повода за абсурда е битов случай. ", съобщи кметицата на Куклен Мария Белчева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР