Кадър Нова твСобственичката на строителната фирма Артекс арх. Весела Мирянова,

...
Кадър Нова твСобственичката на строителната фирма Артекс арх. Весела Мирянова,
Коментари Харесай

Арх. Весела Мирянова от „Артекс”: Цветанов е клиент, оценил мощната енергийна защита на сградата

Кадър Нова тв

Собственичката на строителната компания " Артекс " арх. Весела Мирянова, продала парцела на Цветан Цветанов, споделя, че цената при една договорка е по персонална преценка.

``
реклама

" Той заменя два негови остарели жилището с доста първокласно обзавеждане. И получава един нов апартамент, само че на шпакловка и замазка ", сподели за Нова тв арх. Весела Мирянова, съобщи dnes.dir.bg.

И добави, че " не най-важното е облагата от един апартамент ". " И, откакто нашата себестойност е към 500 евро на кв. м, какво ви тормози, че сме продали с облага. Да, имам такива жилища ", изясни Мирянова в отговор на въпрос има ли и и различен апартамент в този квартал, който да е по 700 евро на квадратен метър.

Според нея Цветанов е оценил архитектурата на постройката, както никой различен клиент и от " Артекс " му предложили апартамент, който не се продавал.

" Просто той е клиент, който е оценил вложеното от младия проектант Пламен Мирянов в тази постройка - тази мощна енергийна отбрана на постройката, с вградения 91-ви псалм ", добави Мирянова.

Припомняме, че излязоха нови разкрития и прокурорска инспекция за новия апартамент на Цветан Цветанов. Оказва се, че той е трансферирал два жилището на строителната компания " Артекс " и още в същия ден те са продадени на негов някогашен зависещ от предизборния щаб на ГЕРБ.

Самият Цветанов съобщи, че няма от какво да се тормози, тъй като е " безупречен български жител ".

Апартаментите, послужили за заменка при договорката с новия дом на Цветан Цветанов, са добити в същия ден и при същия нотариус от някогашен чиновник в ГЕРБ. Бившият компютърен експерт от ГЕРБ Симеон Велков купил жилищата на Цветанов за 470 000 лв., разкрива уеб сайтът " Свободна Европа ".

Цветанов съобщи, че Велков не е чиновник в политическа партия ГЕРБ. " Няма нищо, което да е нелегално. Няма никаква сделка, с който и да било ", безапелационен бе заместник-председателят на ръководещата партия.

Както " Свободна Европа " заяви, Цветанов придобива апартамент от 239 кв. м за 387 438 лв., като дава два жилището в различен квартал и доплаща 100 000 лв.. Според пазарните цени квадратен метър в този регион коства над 2500 евро. В сигнал до прокуратурата се твърди, че данъчната оценка е нереална, а цената - занижена фрапантно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР