Кадър Нова твСинът на Аня Пенчева разказа в ефир за

...
Кадър Нова твСинът на Аня Пенчева разказа в ефир за
Коментари Харесай

Синът на Аня Пенчева разказа в ефир за свадата, заради която попадна в ареста: Заплашвал е приятелката ми!

Кадър Нова тв

Синът на Аня Пенчева описа в ефир за свадата, поради която попадна в ареста.
" Всичко става на едно мото писта в Сепарева Баня! Един недодялан господин отправял закани към дами. Същия ден заплашвал Ива с особена свирепост. ", описа Ангел Пенчев пред камерите на Нова.  


``
реклама

" Каза ми, че нямало да остана здрава и съм щяла да пострадам. Обадих се на Ангел. Казах му по телефона, че съм доста изплашена ", описа приятелката на Ангел Ива. Пребивали са ме на пътя преди 4 години, подадох тъжба и нищо не се случи.

" Излежал съм си 24 часа. Има закани, за какво полицията не обърне внимание на това? Продължават заканите и след освобождението ми. Господинът си събира формация. Заплашва, че ще се саморазправи персонално. Този човек е направил повече от 10 спора същия ден и аз съм отишъл в този миг и са го ступали тогава, бяхме единствено очевидци. Той заплашва в интернет непрекъснато. Подали сме недоволство преди година. Бяхме щастливи, че сме алармирали в полицията. 

В този ден се разигра някаква кавга. Това че съм бил там и съм наследник на Аня Пенчева и съм го видял, не ме прави отговорен. Имаше 30 индивида. ", добави Ангел. 

" Това се сличи на 100-тина метра от мен и Ангел - ние сме просто очевидци на тази преживелица. ", разясни Ива. 

Пострадалият Ахмед Шерифов не е поискал да кометира случая пред камерите на Нова. В момента той би със междинна телесна щета. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР