кадър Нова твРешението ще подкрепи ли БСП правителство на ИТН,

...
кадър Нова твРешението ще подкрепи ли БСП правителство на ИТН,
Коментари Харесай

БСП: ИТН изчистиха забележките, но за подкрепа ще решим на Национален съвет

кадър Нова тв

Решението ще поддържа ли Българска социалистическа партия държавно управление на Има Такъв Народ, към момента не е взето. Това ще стане на Национален съвет

Приключи срещата на експертно равнище сред представителите на " ИТН " и Българска социалистическа партия. Темата беше препоръчаната от Има Такъв Народ декларация с цели за работа на бъдещо държавно управление с техен мандат. Вчера от левицата желаеха някои корекции във въпросния документ, съобщи Нова тв.



„ Следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Миналата неделя обсъдихме декларацията, която беше показана от Има Такъв Народ. Там не бяха сложени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени. Това беше задачата на тази среща – да доизясним всички цели. След това ще ви срещнем с детайлности какво сме постигнали в обособените браншове ”, съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

„ Голяма част от нещата, по които имахме забележки, бяха изчистени ”, уточни той.

И добави: „ Дали ще има поддръжка от Българска социалистическа партия или не – това зависи от Националния съвет на Българска социалистическа партия ”.

„ Още през днешния ден ще създадем публицистичните ремонти и ще ви уведомим със съответния документ ”, съобщи Пламен Николов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР