Кадър Нова твРазследват медицинска сестра от областната болница във Велико

...
Кадър Нова твРазследват медицинска сестра от областната болница във Велико
Коментари Харесай

Кошмар във Велико Търново: Разследват медицинска сестра за мародерство в болницата

Кадър Нова тв

Разследват здравна сестра от регионалната болница във Велико Търново за мародерство. Историята е от края на месец февруари тази година, само че едвам в този момент има развръзка по случая. Оказва се, че на умрял мъж в урологията му е открадната дебитна карта с ПИН, от която са източени 1200 лв.. Основен обвинен е чиновник в болничното заведение - здравна сестра, споделя Нова тв.

Разследването има обосновани догатки и доказателствени материали, че сестра е откраднала картата и изтеглила пари. Предстои да се произнесе и областен съд.

Случаят с Кемал Мехмедов е от февруари, когато постъпва в болничното заведение с болки в бъбреците. След четиридневен престой в урологията обаче мъжът умира от белодробна емболия.

" Прибрахме си го у дома от моргата и вечерта разбираме от персоналните му движимости, че едната му банкова карта е изчезнала. ПИН кода беше вътре при документите ", описват близки на индивида.

Семейството подава сигнал в полицията. Въпреки, че дебитната карта е блокирана, от нея са изтеглени 1200 лв.. Подозренията на околните водят до здравна сестра в урологията. 

" Портмонето беше при него в болничното заведение. Една сестра влиза в стаята му и вади от якето му картата ", описват околните.

Разследващите също стигат до здравната сестра Мария Семова, която е засечена от камерите на банкомат да тегли пари от картата на умрелия в деня на неговото заравяне. Сумата от  1200 лв. е изтеглена на три пъти. Сестрата твърди пред органите, че мъжа самичък й е дал картата си, с цел да й услужи с пари, които й трябвали.

Нова потърси сестрата в болничното заведение, само че се оказа, че тя е в болнични за един месец. 

От управлението на болничното заведение оповестиха, че ще подхващат ограничения едвам, когато съдът се произнесе по нейния случай.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР