кадър Нова твПроф. Георги Михайлов днес се разплака на парламентарната

...
кадър Нова твПроф. Георги Михайлов днес се разплака на парламентарната
Коментари Харесай

Депутат от БСП се разплака на трибуната заради детската болница

кадър Нова тв

Проф. Георги Михайлов през днешния ден се разплака на парламентарната естрада при разискването на детската болница, за която се приказва от години, само че нищо не се случва. 

Проф. Михайлов, който с изключение на народен представител от Българска социалистическа партия, е и онколог. 

„ Свърши ли се нещо за детската болница? Отговорът е еднопосочен: Не! Скелето стои мъртво, пари се раздават, работа не се е свършила. Още повече, скандално е, че обект, който го няма в ПУБ от повече от 10 години, се разяснява като вероятен за планиране. Абсолютен нон-сенс! Тук приказваме за политическа отговорност. Тези, които са позволили това, би трябвало да си я понесат до дъно. Това сте вие, сътрудници от ГЕРБ. Разсипахте цялото опазване на здравето за тези 12 години ”, съобщи от трибуната той, съобщи Нова тв.

Според него по-важно е сега да се гледа напред и да се мисли по въпроса. Той уточни като неточност и неналичието на разбор допустимо ли е детската болница да бъде преместена в болница „ Лозенец ”.

„ След 4-часов спор се оказва, че детска болница май скоро няма да има. Идва ми оня черен спомен с майките извън - те отново ще дойдат и ще потърсят отговорност от всички нас. Когато стартира този градеж, аз бях изместен в ИСУЛ. Моята кариера е към края си, само че болница към момента няма. Това, доктор Кацаров, кажете на майките. Аз съм бил 20 години детски онколог. Знам какво е гибелта за децата, а най-много за техните майки. Това, което е осъществено пред очите на цялата нация, е тотално безсрамие. Трябва да се приключи ”, безапелационен е проф. Михайлов.

Той изрази мнение, че преместването на детското лечебно заведение в болница „ Лозенец ” е невероятно.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР