Кадър: Нова ТвПрезидентът се подхлъзна заради свои учители като Корнелия

...
Кадър: Нова ТвПрезидентът се подхлъзна заради свои учители като Корнелия
Коментари Харесай

Мануил Манев: Президентът се подхлъзна, оттук до военния преврат има една крачка

Кадър: Нова Тв

Президентът се подхлъзна поради свои учители като Корнелия Нинова и аления гуру Александър Симов. Така депутатът от ГЕРБ Мануил Манев разяснява пред Нова Тв решението на Румен Радев да снеме доверието си в държавното управление. 

„ Президентът се подхлъзна и потегли да приканва хора да стачкуват. Той прави неща, които не са президентски, а политически и в този момент получава политически отговори. Решението за импийчмънт ще се вземе в един миг “, добави депутатът.

„ Дори хората от Българска социалистическа партия към този момент не загатват думата президент, назовават го Румен Радев. Това значи, че президентската институция е унищожена. Не може да излиза да приканва за събаряне на държавното управление. За рейтинга ли би трябвало да живее обединителя на нацията? Интересува се единствено от него. Бягането от функционалностите, заложени в Конституцията, са факт “, разяснява Манев, написа Блиц.

„ От записа, който прокуратурата разгласява, чух един български военачалник да приказва с главнокомандващия за тези, които му желаят документи. Не ме интересува кой с кого е спал. Факт е, че двама генерали приказват между тях за законноизбраното държавно управление на България с пренебрежението „ Аз мога да не им дам “. Оттук до военния прелом има една крачка “, добави той.

„ Единият командва Военновъздушни сили, а другият - цялата войска. Трябва да си дадем сметка какво чухме. Няма никакво почитание към институциите “, акцентира депутатът. 

Той разяснява и възбраната на съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов да стъпва на територията на Съединени американски щати поради „ присъединяване в корупционни дейности, които подкопават върховенството на закона ”.

„ Всички неща, казани от Александър Симов са на границата на лъжата. Някои хора си изтърваха нервите, направиха изказвания, очаквайки нещо. Той приказва за хора, изплюли имена, когато става въпрос за наш стратегически сътрудник. Посочиха се обаче имена, забъркани в корупционни схеми. Направи го персонално държавният секретар, което значи, че има огромна проблем “, съобщи Манев.

„ Не би трябвало ли да излезе Лозан Павлов и да каже, тъй като Съединени американски щати ни показаха арбитър? Имаме ли проблем с това, че се случват в съда странни неща? Най-страшното е, когато правата ти са наранени, да не можеш да отидеш в съда и да получиш правдивост “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР