Кадър: Нова ТвПредседателят на АИКБ Васил Велев бе категоричен че

...
Кадър: Нова ТвПредседателят на АИКБ Васил Велев бе категоричен че
Коментари Харесай

Шефът на КТ Подкрепа за промените в болничните:Това решение има сериозна слабост. Излиза, че всички болнични са фалшиви

Кадър: Нова Тв

Председателят на АИКБ Васил Велев бе безапелационен че тази мярка несъмнено ще докара до ограничение на кражбите и до увеличение на приходите на хората.„ Това решение има една сериозна уязвимост. Тя е, че съгласно това предложение всички болнични са подправени. Че има такива – няма подозрение ”, разяснява президентът на КТ „ Подкрепа ” Димитър Манолов.

Спорът по Нова телевизия бе по отношение на препоръчана мярка първият ден от болничните да е неплатен.

Когато не крадеш от сътрудника си, това което той е изработил – ще си го получи. Второ, ще се създаде доста повече „ На половина в случай че се лимитират тези безобразия ще имаме 1 милиарда повече. Работникът ще получи четирикратно повече, в сравнение с е ощетен ”, сподели още той.

„ Синдикатите би трябвало да решат кого пазят – дали тези които крадат, симулират и отиват за гъби с подправен болничен или тези, които са правилни, съзнателни и идват на работа ”, уточни Велев.

„ Виновни са тези, които издават подправени болнични. Трябва да понесе отговорност и този, който внася подобен подправен лист. Нека помислим по какъв начин да накажем тези хора. Защо би трябвало да наказваме някой, който не е отговорен за това? ”, разяснява Манолов.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР