Кадър: Нова ТвПредприетите мерки от правителството имат ефект, но би

...
Кадър: Нова ТвПредприетите мерки от правителството имат ефект, но би
Коментари Харесай

Д-р Любомир Киров: Мерките имат ефект, но психиката ни може да пострада

Кадър: Нова Тв

Предприетите ограничения от държавното управление имат резултат, само че би могло да се стигне до проблем. Психиката ни може да пострада, а оттова - и здравето. Повишават се и случаите на домашното принуждение.

" Никога празниците не могат да бъдат тревожни, въпреки че тазгодишните ще преминат в по-особени условия ".

Това сподели пред Нова тв ръководителят на Националното съдружие на общопрактикуващите лекари в България доцент доктор Любомир Киров.

" Според статистиката 86% от хората ще прекарват ковид в лека форма, някои от тях няма и да схванат ", сподели той, написа frognews.bg.

Според него заради затруднения от сезонния грип годишно умират в международен мащаб сред 250 000 и 600 000 души.

  " Най-важното е да се носят маски, да се мият и дезинфекцират ръцете, тъй като болестта влиза през устата, очите и носа. Нека да разгадаем на хората да посещават парковете ", заключи докторът.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР