Кадър Нова твПрави чест на Борисов, че откровено изнася проблемите,

...
Кадър Нова твПрави чест на Борисов, че откровено изнася проблемите,
Коментари Харесай

Анализатор: Прави чест на Борисов, че откровено изнася проблемите

Кадър Нова тв

Прави чест на Борисов, че искрено изнася проблемите, с цел да може в последна сметка чутото от него към този момент по различен метод да бъде премислено от значимите хора в ГЕРБ. Това съобщи в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия анализаторът Георги Харизанов относно вчерашната среща на Политическа партия ГЕРБ в НДК.

Това е естествен развой на ерозия, който визира всяка една ръководеща партия на всички места по света. Премиерът визираше напълно други неща. Прибързаната наслада да се изкарат заглавия, че Борисов е обезпокоен, Борисов е раздразнителен, Българска социалистическа партия настигат ГЕРБ и така нататък не бяха тезите, които бяха предпазени в случай че някой си е направил труда да слуша цялата тирада, разяснява Харизанов тълкуванията към вчерашното изявление на премиера, че ГЕРБ е направила доста, само че към този момент се износва, написа вести.бг.

Както постоянно, на такива конгреси, в по-затворен тип, в които значим е партийният актив, а не толкоз медиите и публицистите, се споделиха доста истини и те касаят в действителност проблемите, с които се сблъсква ГЕРБ и ръководството и които предизвикват най-вече вреди и в най-голяма степен предизвикват въпросното изхабяване, разяснява още той.

По думите му един от проблемите, с които се сблъсква сега ГЕРБ е неспособността да се споделят сполучливите политики. Санирането беше изведено като един подобен образец, инфраструктурата също. Друг проблем е и неспособността да се завоюва политически спор с съперника, което беше посочено като една от главните недостатъци в връзката на партията сега, съобщи още Харизанов.

Според политолога Слави Василев това е била една общоприета пиар кампания от страна на ръководещата партия. Те са пред избори в които следва да премерят сили с Българска социалистическа партия. При последната им такава среща те изгубиха, разяснява Василев, визирайки президентските избори. Нормално е и министър председателят и партийният актив да са изнервени. Това си пролича още през цялото време, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР