Кадър Нова твПолиция влезе в ромския квартал в Казанлък. Причината

...
Кадър Нова твПолиция влезе в ромския квартал в Казанлък. Причината
Коментари Харесай

Полиция влезе в квартал на Казанлък

Кадър Нова тв

Полиция влезе в ромския квартал в Казанлък. Причината е връчване на актове на живеещите в блок „ Кармен “ за изхвърлянето на отпадъци зад блока и замърсяване на околната среда. Неприятните гледки с боклуци сме Ви показвали не един път в ефира на NOVA.

Над 20 служители на реда, дружно с общинска полиция влязоха в блока “Кармен ”, за връчване на актовете.

Камарите с отпадъци, не престават да са прекомерно неприятна панорама, възмущаваща стотици преминаващи по околовръстния път и пътуващи с БДЖ.

“Налагаме санкции за замърсяването, за изхвърлянето на боклуци отвън избраните за задачата съдове и места, според общинските разпореждания и закона за ръководство на отпадъците, като постановяваме и санкция с фиш 50 лв. ”, споделят от общинска полиция.

Камарите с боклуци не престават да стоят, макар че живеещите в квартала, дават обещание да ги  почистят. А до момента в който това стане, налагането на санкции от общината ще продължи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР