Кадър: Нова ТвПо време на гостуването си в На кафе

...
Кадър: Нова ТвПо време на гостуването си в На кафе
Коментари Харесай

Нана изуми всички с това, което разказа в ефир: Видях Кей Нишикори наживо. Той е богаташ и топтенисист, но кара сапунерка!

Кадър: Нова Тв

По време на гостуването си в „ На кафе ” Нана описа забавна история на Гала. Тв водещата разкри по какъв начин е видяла наживо един от огромните тенисисти на нашето време - Кей Нишикори, само че по-важно е с какво е съумял да я впечатли той.  

Ето какво съобщи Нана:

„ Бяхме във Флорида. Детето, до момента в който тренираше тенис, ние с мъжа ми се въртим, и в един миг аз се оказах неведнъж на корта дружно с Кей Нишикори, който аз боготворя и съм пила доста алкохол, и съм стояла цели нощи, ей по този начин да завоюва мача. И с Мугуруса си вършат един доста подобен прелестен спаринг. Ясно е, Нишикори е там, виждаме неговите треньори.

В един миг с мъжа ми Джон, тъй като ние сме пушачи, освен пием, само че и пушим, излизаме на източния портал и гледаме една кола. Такава извънземна кола, скъпа, първокласна, чиста, пипната, с едни линии японски. И аз доста любопитна, надзървам вътре. Толкова е чиста и толкоз подредена, несъмнено това е колата на Георги Игнатов, който е изтрещял, или на Кей. И ние решаваме, че е на Кей Нишикори.

Развълнувахме, че сме разкрили колата на Кей, надали не.

Пак се връщаме, децата играят, в един миг свършват и Кей си потегля. И, ние, простаци, помислихме, че той няма да паркира на паркинга, той ще паркира вътре, въпреки всичко е Кей.

Излиза той и се качва в една сапунерка. Една идиотска, алена, скучна, пазарска, дори стопанка няма да си я купи, кола. И ние сме такива изумени, и двамата се спогледахме.

Каква беше изненадата, какъв брой в действителност ние хората се поддаваме на клишето - той е топтенисист, той е милионер, паралия, той би трябвало да кара такава кола. Защо би трябвало да кара такава кола? Тя може би изобщо не му е комфортна, да си хвърли сака, то няма нито място за сак, нито нищо... ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР