Кадър: Нова ТвПевицата Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от

...
Кадър: Нова ТвПевицата Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от
Коментари Харесай

Жана Бергендорф си взе чека за 250 000 лв. от Националната лотария

Кадър: Нова Тв

Певицата Жана Бергендорф завоюва 250 000 лв. от Национална лотария. Късметът ѝ се усмихна с билет " Златните пирамиди. Съкровищата на фараона “. Захари Бахаров и Яна Маринова я посрещнаха на старта на осмия сезон на шоуто на 28 септември по NOVA и ѝ връчиха чек, написа blagoevgrad24.bg.

" С облагата ще си сбъдна някои фантазии. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да оказа помощ на една моя другарка да приключи образованието си в Royal Academy, тъй като тя в действителност го заслужава “, сподели Жана. Тя показа, че постоянно тества шанса си в Национална
лотария. В съдбоносния ден си купува два билета от Свети Влас, в единия от които, по-късно, попада на огромната облага.

" В първия миг не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се незабавно в Национална
лотария и към този момент като ми потвърдиха оттова, че спечелвам, споделих първо на бащата на детето ми, по-късно на сестра ми и след това на майка ми “, описа Жана.

Изпълнителката приема облагата като подарък от Вселената. " 250 000 лв. са една много добра сума, едно доста положително начало, освен в музикалната ми кариера, само че и в развъждането на детето ми “, сподели още тя. Жана планира  да влага част от парите в личен бизнес, обвързван с нещата, които обича да прави.

" Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много прелестно възприятие. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална
лотария “, сподели Жана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР